Verzenden

Bestelde producten worden zo snel mogelijk geleverd door Bpost. De aangekochte producten worden binnen de 3 werkdagen na bestelling en betaling door ons verzonden. Onze verzending gebeurt via Bpost. Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen.

Je pakket wordt in de meeste gevallen binnen België de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan zijn dat een pakket vertraging oploopt bij Bpost. Wij zijn daar niet verantwoordelijk voor. Wanneer wij het pakket verzenden en aanmelden bij Bpost, ontvang je een track&trace code via mail zodat je de status van het pakket kan opvolgen.

Bestellingen worden gratis verzonden vanaf 65 euro, onder de 65 euro wordt er een verzendkost van 4,40 euro – 5,70 euro aangerekend naargelang welke verzendmethode je kiest.

Retourneren

Indien u een artikel wenst te retourneren, gelieve dan het product binnen de 14 kalenderdagen terug te sturen en dit vanaf de eerste aanbieding van je pakket door de postbode of aflevering in het postpunt/pakketautomaat. Alle goederen moeten in nieuwe en ongebruikte staat (met etiket) worden geretourneerd samen met een kopie van uw originele factuur.

Aankopen uit de solden of afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Belangrijk: Fouten of gebreken worden binnen de 24u na ontvangst gemeld.

Retourkosten zijn volledig voor rekening van de koper. 

Wanneer wij jouw artikel hebben ontvangen en er aan bovenstaande voorwaarden werd voldaan, zal het bedrag binnen de 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort worden op het betaalmiddel dat je gebruikt hebt toen je de bestelling plaatste.

Belangrijk: als je de volledige bestelling retour stuurt of een deel van de bestelling waardoor je onder het aankoopbedrag van 65 euro komt (wat je recht gaf op gratis verzending), zullen de verzendkosten (5 euro) die we initieel op ons namen, worden afgetrokken van het terug te storten bedrag.

Retouradres:

BuyNess
Hoogstraat 91
1980 Zemst
België

Wanneer artikelen retour worden gestuurd door BPost wegens niet afhalen van het pakket in het pakketautomaat of postkantoor, geldt dezelfde voorwaarde als hierboven. Er zullen dan 5 euro aan verzendkosten worden afgetrokken van het terug te storten bedrag.